Smycke för forskningen

Smycke för forskningen: DIA-knappen

Detta är en pin som är enkel att bära, men med ett mycket viktigt budskap. Bär du denna betyder det att du bidrar till forskningen, är med i kampen mot Typ 1 Diabetes. 

När jag gjorde denna pin var min tanke att den skulle vara snygg, men också enkel, alla kan bära den. Ha den på jackan, mössan, tröjan eller kanske väskan... 

På baksidan står det DIA (Diabetes), men det är det ingen som vet om du inte vänder på den. Precis lika lite som vi kan urskilja vem som bär på sjukdomen och inte.

Pin
Välj: Bankad eller Borstad yta på knappen (se nedan)

Storlek: knapp 15mm, nål 10mm

NYHET!
Berlock 

Välj: Bankad eller Borstad yta. 

Storlek: knapp 15mm

50:-/pin/berlock kommer att skänkas till Barndiabetesfonden, vilket jag kommer att redovisa på denna sida. 

För mig är denna kamp extra viktig då två av mina tre barn har Typ 1 Diabetes. De var bara 14 respektive 19 månader då de insjuknade och vi fick acceptera ett nytt sätt att leva. Varje år drabbas 900 barn i Sverige av Typ 1 Diabetes, men ingen vet varför och det finns inte heller något bot. 

Var med i kampen för att hitta svaren och lösningarna du också. Gå gärna in på Barndiabetesfondens hemsida och läs mer.INSÄTTNING TILL BARNDIABETESFONDEN

20/6 2023 Insättning: 800:- 

Efter 16 sålda knappar kunde jag inte hålla mig längre... Nu har jag gjort första, av förhoppningsvis många, insättning till Barndiabetesfonden.

3/10 2023 Insättning 1500:-