Om

Om mig

Jag heter Lisa Elvelin och är en utflyttad Stockholmstjej. Jag arbetar till vardags som socionom, men har alltid haft behovet av att också få utlopp för mina kreativa idéer genom att skapa på olika sätt och med olika material.

Året 2021 gick jag en kvällskurs i silversmide och blev helt såld! När kursen var slut hade jag precis kommit igång. Jag byggde därför upp en liten verkstad för att kunna fortsätta skapa och lära mig. Efter det tog jag nästa steg och startade upp mitt företag, ByLisa AB. 

Det en fantastisk känsla att se någon annan bära, och känna sig fin, i smycken som jag har gjort! 

Om mina smycken

I min verkstad tillverkas enbart silversmycken (sterlingsilver 925), i liten skala. Vissa är helt unika, andra görs i mindre upplaga. Samtliga smycken från ByLisa tillverkas och skickas från verkstaden i Surahammar.

Jag inspireras av min omgivning, känslor och naturen är givna inslag. Vackra former lockar till att skapa. Det är också en rolig utmaning att se hur jag kan omvandla olika intryck till vackra smycken. 

Jag tycker tycker om ett smycke som antingen är enkelt och stilrent eller ett som tar plats och sticker ut... här kommer du kunna finna båda sorterna. 

Jag är också stolt och glad över att ha ett smycke, en pin och en berlock, där vinsten skänks till Barndiabetesfonden. 

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig!